15:00

Fristads GoIF F12-14

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - Fristads GoIF F12-14

Första matchen i serien detta året för motståndet stod Fristad för dom mötte vi i premiären då vinst med 4-1 efter en tuff match.

Vi tränar mkt bra i veckan så vi hade stora förhoppningar. Tjejerna börjar matchen väldigt bra och spelet sitter där i 15 minuter och i femte matchminuten så gör vi 2-0 vi har flera bra målchanser men dom sista fem så sticker Fristad upp och vi börjar att stressa en del. Men vi reder ut stormen och vi går till pausvila med ledning 2-0.

Vi pratar om att hitta tillbaka till spelet vi hade i början av första perioden. Tycker att vi börjar bra men vi har lite oflyt i ett uppspel och dom reducerar till 2-1. Men vi låter oss inte nedslås utan genom ett backskott så gör vi 3-1. Tyvärr så gör Fristad 3-2 i bytet efter genom lite kalabalik framför vårt mål. Nu har tar vi tag i spelet igen och får lite lugn i spelet och genom det så får vi ett bättre passningsspel genom det så skapar vi många chanser. Vi gör både 4-2 och 5-2 innan paus och tar tillbaka initiativet i matchen.

Tredje så tror vi att som tänker sätta mer press på våra backar men dom gör inte riktigt det. Vi gör ett par byten i början av matchen som var värt ett bättre öde. Fristad gör istället 5-3 vilket ger en lite nerv i matchen men vi reder ut stormen och vinner matchen med 5-3 vilket var helt rättvist.